![rammenas](/sites/default/files/styles/main_image/public/producten/Rammenas.jpg?h=a5da4c10&itok=YdKbzdIA)
![rammenas](/sites/default/files/styles/main_image/public/producten/Rammenas.jpg?h=a5da4c10&itok=YdKbzdIA)
Rammenasrolletjes met geitenkaas en ei
ingrediënten
- 1 rammenas
- 2 bakjes tuinkers
- 4 eieren (hardgekookt, fijngeprakt)
- 150 gr zachte geitenkaas
- olijfolie
- za'atar (oosterse kruidenmix)
Bereiding
- Spoel de rammenas en snij ‘m met een mandoline in dunne repen. Spoel de tuinkers.
- Bestrijk de repen met geitenkaas en kruid met za’atar.
- Beleg met wat ei en toefjes tuinkers, besprenkel met olijfolie en rol voorzichtig op.
- Smakelijk!
Recept door Libelle Lekker