Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Rammenassalade

Fris, pittig en een tikkeltje verrassend, zo kan je deze rammenassalade het best omschrijven. De scherpe beet van rammenas krijgt een mooi tegengewicht van frisse appel en sappige komkommer. Met een romige plattekaas-dressing en een vleugje dille of kervel wordt het een lichte, maar karaktervolle salade. Perfect als bijgerecht of als pittige starter.

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 250 g rammenas
  • 1/2 zure appel
  • 100 g komkommer
  • 125 g plattekaas
  • 50 ml room
  • zout
  • gemalen peper
  • verse dille of kervel
instructions

Bereiding

  1. De rammenas schillen en in dunne plakjes snijden.
  2. Bestrooien met zout en afgedekt 10 minuten wegzetten.
  3. De appel en de komkommer in dunne schijfjes snijden.
  4. Van de rammenas het vocht afgieten en mengen met appel en komkommer.
  5. De plattekaas mengen met de lichtjes opgeklopte room en kruiden.
  6. De saus over de salade gieten.
  7. Afwerken met dille of kervel.