Rode koolsalade

ingrediënten
  • 150 g rodekool
  • een klontje boter
  • sap van 1 sinaasappel
  • 2 el mayonaise
  • 2 el yoghurt
  • peper en zout
  • 2 tl honing
  • een handje hazelnoten
Bereiding
  1. Snij of rasp de rodekool heel fijn.
  2. Maak een dressing van mayonaise, sinaasappelsap, yoghurt, honing, peper en zout.
  3. Laat deze salade minimaal een half uur staan.
  4. Bak de hazelnoten in een droge pan tot ze licht geroosterd zijn
  5. Snij de geroosterde hazelnoten fijn en meng ze onder de rode kool.

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook