Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Jouw keuze, vers van ons veld
Filter
Zoek
Filteren
x
Categorie
Vers van ons veld!
Het is bijna pasen!
Nieuwe frisdranken
Flourpower
Groenten
Aardappelen
Fruit
Dranken
Graanproducten, deegwaren en rijst
Smeersels en broodbeleg
Conserven en bokalen
Zoete knabbels
Zoute knabbels
Smaakmakers, oliën en azijnen
Noten, zaden en peulvruchten
Kruiden
Hoeve-eieren
Bulkproducten
Boxen
Non-food
Bloemen
Zaaigoed moestuin
Producent
De Wassende Maan
Olivovivo (Rafaël en Begona)
Emile Noël
Humus
Jose Antonio
Aldo Miniaci
Flourpower
Litouwen
't Livinushof
De Blauwe Spie
De Levende Aarde / Symorganic
De Trog
Nederland
Frankrijk
Spanje
Italië
Dominicaanse Republiek
Turkije
Peru
België
Hebben Dirk
Burkina Faso
Purfruit
Koen Van Eykeren
Duitsland
Pro Vino Vero
Israël
Biobox
China
Biovalle
Chamrova
Valdibella
Saro Lauria
Horticola Sierra
Il Frutto Permesso
Guadalhorce
Montserrat
Marcello Eberle
Elisur Organic
Noppe-Duyck
Cycle en Terre
Belvas
Luc Staelens
Antonio Villodres
la Bio Idea
GreenAge
't Lof der Kruiden
Weleda
Ecotone (Wessanen)
Buiteman
DO-IT
Cidrerie du Léguer
Vitale Rassen
Generous
Luna e Terra
Milagro Biolandbouwers
Bel'ei
Dieleman Zeeuwse Bio Groente
Filipijnen
Japan
Gemengde oorsprong
Vietnam
Oekraïne
Hongarije
Pakistan
Indonesië
India
Kazachstan
Uganda
Frambiosa y Besos
Simon Lévelt
Klingele - Chocolates From Heaven
Brinkers Food BV
Lima
De Rit
Maison Herout
Noblesse 1882
Oficina do Paladar
De Fruittuin
Rude Health
Gumersindo Sánchez
Canada
Herbes del Moli
Elena Cassisi
Zwergenwiese
Meer
Minder
Acties
10% korting
Niet leveren in winkel
Uit
Roerbakken boerenkool met runderreepjes en pasta
ingrediënten
400 g macaroni
1 ui
2 tenen knoflook
450 g gesneden boerenkool
500 g runderreepjes
olijfolie
2 el kerrie
1 dl runderbouillon
zout en peper
Bereiding
Kook de macaroni met zout beetgaar.
Giet af door een vergiet, en doe terug in de warme pan en schep er 1 el olijfolie door.
Verhit in de wok 1 el olijfolie en fruit hierin de gesnipperde ui en de uitgeperste knoflook goudbruin.
Voeg de runderreepjes toe en roerbak ze 3 minuten mee op hoog vuur.
Bestrooi ze daarna met de kerrie, zout en peper en laat op halfhoog vuur nog een paar minuten al omscheppend mee bakken.
Schenk dan de bouillon erbij.
Schep de gesneden boerenkool er door en roerbak dit op hoog vuur tot de groente begint te slinken.
Roer dan de macaroni in gedeeltes erdoor.
Blijf roeren tot alles door en door warm is.
boerenkool
knoflook
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Actie!
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij