
Boodschappenlijstje
- 400 g macaroni
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 450 g gesneden boerenkool
- 500 g runderreepjes
- olijfolie
- 2 el kerrie
- 1 dl runderbouillon
- zout en peper

Bereiding
- Kook de macaroni met zout beetgaar.
- Giet af door een vergiet, en doe terug in de warme pan en schep er 1 el olijfolie door.
- Verhit in de wok 1 el olijfolie en fruit hierin de gesnipperde ui en de uitgeperste knoflook goudbruin.
- Voeg de runderreepjes toe en roerbak ze 3 minuten mee op hoog vuur.
- Bestrooi ze daarna met de kerrie, zout en peper en laat op halfhoog vuur nog een paar minuten al omscheppend mee bakken.
- Schenk dan de bouillon erbij.
- Schep de gesneden boerenkool er door en roerbak dit op hoog vuur tot de groente begint te slinken.
- Roer dan de macaroni in gedeeltes erdoor.
- Blijf roeren tot alles door en door warm is.
