Serranoham met granaatappelsalade

ingrediënten
  • 1 sinaasappel
  • 1 el limoensap
  • 3 el olijfolie
  • 1 granaatappel
  • 200 g serranoham
  • 50 g (frisee)sla
Bereiding
  1. Sinaasappel dik schillen, partjes tussen vliezen uitsnijden en sap in kommetje opvangen.
  2. Meng wat limoensap met een klein beetje honing en olie tot dressing, voeg er ook het granaatappelsap aan toe, breng op smaak met zout en peper.
  3. Pitjes uit granaatappel kloppen.
  4. Serranoham over vier bordjes verdelen en uitspreiden.
  5. In het midden sla scheppen.
  6. Dressing erover sprenkelen.
  7. Sinaasappelpartjes en granaatappel pitjes eromheen leggen.

 

door Kookjij

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOBOX

Tel. 09 386 98 79
biobox@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook