Shula kalambar (linzen met spinazie)

ingrediënten
  • 250 gr linzen
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • bouquet garni
  • 500 gr spinazie
  • ½ tl gemalen koriander
  • ½ tl gemalen komijn
  • zout & peper
  • boter
Bereiding
  1. Kook de linzen met de ui, knoflook en het bouquet garni.
  2. Giet ze af en laat ze uitlekken.
  3. Kook de spinazie, laat ze uitlekken en hak ze niet te fijn.
  4. Meng de spinazie met de linzen en de specerijen.
  5. Laat het geheel warm worden en controleer de smaak.
  6. Roer er een flinke klont boter door en dien meteen op met vers brood.

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

Lees hier onze privacyverklaring.

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagram facebook