Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Jouw keuze, vers van ons veld
Filter
Zoek
Filteren
x
Type product
- Alle -
Gekoelde producten
Gewone producten
Categorie
Vers van ons veld!
* Nieuw in de webshop *
Groenten
Aardappelen
Fruit
Dranken
Vleesvervangers
Vlees en vis
Zuivel
Zuivel alternatieven
Graanproducten, deegwaren en rijst
Smeersels en broodbeleg
Conserven en bokalen
Zoete knabbels
Zoute knabbels
Smaakmakers, oliën en azijnen
Noten, zaden en peulvruchten
Kruiden
Hoeve-eieren
Bulkproducten
Non-food
Zaaigoed moestuin
Bloemen
Producent
De Wassende Maan
Huiberts bloembollen
Olivovivo (Rafaël en Begona)
Emile Noël
Humus
Aldo Miniaci
Flourpower
Eau Vertueuse
Yugen
Denemarken
Bastiaansen
Marma
Danival
Isana
Solarec
Oatly
BioBleud
Taifun
Topas
Wilmersburger
The Bridge
Olga Triballat
Nutriops
Zijerveld
Vitaquell
Andechser
Weerribben
Papillon
Mathot Rochefort
Pur natur
Douce Nature
De Zuivelarij
Alpro
Bionatura
Francisco Vargas
't Livinushof
De Levende Aarde / Symorganic
De Trog
Nederland
Frankrijk
Spanje
Italië
Dominicaanse Republiek
Brazilië
Marokko
Turkije
Peru
België
Philip Vermeulen
Burkina Faso
Purfruit
De Zwaluw
Duitsland
Pro Vino Vero
La Vie est Belle
De Volle Maan
De Paddestoel
De Hobbit
Israël
Waalhoekhof (Marc Bleys)
Biobox
China
't Ambrozijn
Chamrova
Valdibella
Horticola Sierra
Guadalhorce
Elisur Organic
Noppe-Duyck
Cycle en Terre
Paco Aceras
Luc Staelens
la Bio Idea
GreenAge
't Lof der Kruiden
Weleda
Ecotone (Wessanen)
Buiteman
DO-IT
2bio
Cidrerie du Léguer
Vitale Rassen
Luna e Terra
Bel'ei
Dieleman Zeeuwse Bio Groente
Lincelam
Filipijnen
Japan
Gemengde oorsprong
Vietnam
Oekraïne
Hongarije
Pakistan
Indonesië
India
Kazachstan
Uganda
Oxfam Fair Trade
Frambiosa y Besos
Jarno Claeys
Simon Lévelt
Klingele - Chocolates From Heaven
Brinkers Food BV
Lima
De Rit
Maison Herout
Noblesse 1882
Oficina do Paladar
Gumersindo Sánchez
Yokuu
Canada
Herbes del Moli
Elena Cassisi
Zwergenwiese
Meer
Minder
Acties
10% korting
Niet leveren in winkel
Uit
Sinaasappel-pastinakentaart
ingrediënten
1 voorgebakken zoete deegbodem of bladerdeeg (doorsnede 21 cm)
125 g boter, in blokjes gesneden
2 theelepels geraspte sinaasappelschil
150 g bruine basterdsuiker
2 eetlepels sinaasappelsap
3 eieren
130 g volkoren zelfrijzend bakmeel
275 g pastinaken, geschild en fijn geraspt
crème fraîche
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200° C.
Roer de boter, sinaasappelrasp en suiker met een mixer romig en lichtgeel.
Voeg het sinaasappelsap toe en klop er één voor één de eieren door.
Spatel de bloem erdoor en de geraspte pastinaken.
Giet het mengsel in een voorgebakken taartbodem en bak de taart 1 uur in de voorverwarmde oven tot hij stevig aanvoelt.
Serveer met de crème fraîche.
uit 'Living Kookboek'
pastinaak
sinaasappel
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij