Skip to main navigation
Main navigation
biobox
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Jouw keuze, vers van ons veld
Filter
Zoek
Filteren
x
Categorie
Vers van ons veld
Tournée Minérale Locale
Groenten
Aardappelen
Fruit
Voorraadkast
Kruiden
Dranken
Bulkproducten
Non-food
Producent
De Wassende Maan
Olivovivo (Rafaël en Begona)
Emile Noël
Jose Antonio
't Livinushof
De Blauwe Spie
De Trog
Nederland
Frankrijk
Spanje
Italië
Dominicaanse Republiek
Turkije
Peru
België
Hebben Dirk
Burkina Faso
Purfruit
Koen Van Eykeren
Duitsland
Pro Vino Vero
Israël
Waalhoekhof (Marc Bleys)
Ivoorkust
Biobox
China
Biovalle
Chamrova
Valdibella
Saro Lauria
Horticola Sierra
Il Frutto Permesso
Guadalhorce
Yogi Tea
Marcello Eberle
Noppe-Duyck
Belvas
Goedinge
la Bio Idea
GreenAge
Gimber
't Lof der Kruiden
Weleda
Buiteman
DO-IT
PickSel (Romain Pedurant)
Cidrerie du Léguer
Luna e Terra
Bel'ei
Zeeuwse Biogroente (Dieleman Bio Groenten)
Lincelam
Filipijnen
Japan
Gemengde oorsprong
Vietnam
Oekraïne
Hongarije
Pakistan
Indonesië
India
Kazachstan
Uganda
Oxfam Fair Trade
Frambiosa y Besos
Jarno Claeys
Simon Lévelt
Klingele - Chocolates From Heaven
Brinkers Food BV
Lima
De Rit
Retebio
Maison Herout
Noblesse 1882
Oficina do Paladar
Rude Health
Canada
Herbes del Moli
Zwergenwiese
Meer
Minder
Acties
10% korting
Niet leveren in winkel
Uit
Slaatje van knolselder, rode biet, veldsla en roquefort
ingrediënten
400 g knolselder
2 gekookte rode bieten
100 g veldsla
100 g roquefort
150 g gerookte spekblokjes
eigeel van 2 eieren
4 el sherry azijn
zout & peper
Bereiding
Was de bieten grondig met koud water.
Schik in een kookpot met het sap van ½ citroen, 2 teentjes look, 2 takjes tijm, 2 blaadjes laurier.
Breng aan de kook en laat ongeveer 45 minuten koken tot de bieten gaar zijn.
Rasp de knolselder grof.
Vermeng meteen met het sap van ½ citroen om verkleuren te vermijden.
Snijd de rode bieten in blokjes.
Vermeng de elementen voor de salade en verdeel over 4 borden.
Bak de spekblokjes goed bruin in een klontje boter.
Verwijder ze uit de pan en verdeel over de sla.
Giet de azijn in het spekvet en breng aan de kook.
Klop het eigeel door de azijn en verdeel over de bordjes sla.
knolselder
rode biet
veldsla
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Actie!
Abonneren
Webshop
FAQ
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij