Spruitensalade

ingrediënten
  • 400 gr spruiten
  • 1 el notenolie
  • 2 el azijn
  • peper en zout
  • 1 el hazelnoten
Bereiding
  1. Kuis de spruiten en blancheer ze gedurende een 7-tal minuten in kokend water tot ze beetgaar zijn.
  2. Maak van de notenolie, azijn en een beetje peper en zout een gladde dressing.
  3. Rooster de hazelnoten in een droge pan tot ze lichtjes gekleurd zijn en een lekker aroma afgeven, blijf zeker bij de pan want noten kunnen makkelijk aanbranden. Hak de geroosterde noten grof.
  4. Van zodra de spruitjes klaar zijn, giet je ze af en meng je ze met de dressing. 
  5. Strooi er voor het opdienen de hazelnoten over.

 

door Elsje D.R.

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook