Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Stamppot met radijs en spekjes

Een klassieker met een verrassende twist. In deze stamppot zorgen knapperige radijsjes en hun pittige loof voor frisheid, terwijl de spekjes het gerecht een hartige diepte geven. Crème fraîche maakt het geheel heerlijk romig.

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 750 g aardappelen
  • zout & peper
  • 1 bosje radijs
  • 30 g boter
  • 100 g spekreepjes
  • 1 dl crème fraîche
  • bieslook
instructions

Bereiding

  1. Kook de aardappelen gaar.
  2. Was de radijsjes met het loof.
  3. Snijd het loof heel fijn.
  4. Snijd de radijsjes in plakjes.
  5. Verhit de boter en smoor hierin de radijs circa 10 minuten.
  6. Bak de spekreepjes goudbruin in een koekenpan.
  7. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn.
  8. Voeg de crème fraîche toe met de radijsjes, spekreepjes met vet, radijs loof en peper naar smaak.
  9. Garneer met bieslook.