Supersnelle veggie tortellini

ingrediënten
  • 250 gram tortellini 
  • 500 gram verse bladspinazie
  • 1 teentje look
  • 150 ml room
  • 1/2 groenten bouillonblokje
  • Ricotta
  • Parmezaanse kaasschilfers
  • Kerstomaatjes
  • Pijnboompitten
  • Rucola
Bereiding
  1. Zet water aan de kook en kook de tortellini's beetgaar. Giet af en zet aan de kant. (Check de verpakkingsinstructies want dat kan nogal eens verschillen.)
  2. Doe de spinazie in de blender met de look en room en blenden maar. Warm dit sausje even op in een pan en laat het bouilon blokje erin smelten.
  3. Roer nu deze mooie groene saus door de pasta, nog even proeven en kruiden, afwerken met Parmezaanse kaas, tomaatjes,rucola, pijnboompitten en ricotta...

 

door Healthy Mealfie

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOBOX

Tel. 09 386 98 79
biobox@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook