Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Tofu met Chinese kool

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 0,5 Chinese kool
  • 300 gr sobanoedels
  • 375 gr tofu
  • 1 rode chilipeper
  • 1 rode ui
  • 5 el olie
  • 1 teentje knoflook
  • 100 ml groentebouillon
  • 10 el sojasaus
  • 4 el balsamicoazijn
  • 75 gr ongezouten pindanoten
instructions

Bereiding

  1. Meng de sojasaus met de balscamico en marineer er de blokjes tofu in. 
  2. Snij de chinese kool, rode ui en chilipeper in reepjes. 
  3. Giet 4 eetlepels olie in een verhitte wokpan en bak de blokjes tofu goudbruin. Schep ze uit de pan en hou warm. 
  4. Giet de resterende olie in de wok en bak de koolreepjes met de knoflook, de rode ui en het pepertje al roerend in enkele minuten beetgaar. 
  5. Giet de bouillon op de groenten en doe de stukjes tofu terug in de pan. 
  6. Schep alles goed om en breng het gerecht op smaak met het sap van de marinade. 
  7. Strooi pindanootjes over de tofu en serveer met sobanoedels. 

Een kleurrijk en knapperig Aziatisch geïnspireerd gerecht dat snel op tafel staat! Deze tofu met Chinese kool combineert zachte, goudbruine tofublokjes met knapperige groenten, pittige chili en een vleugje balsamico-sojamarinade.

 

door Njam.tv