Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Tzatziki van radijs

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 2 bosjes radijs
  • ½ busseltje bieslook
  • 4 el Griekse yoghurt
  • 1 teen knoflook
  • 1 el olijfolie extra vierge
instructions

Bereiding

  1. Snijd de radijsjes in reepjes en doe ze in een schaal.
  2. Snijd de bieslook fijn, maar houd wat stengels achter voor de garnering.
  3. Meng de yoghurt, knoflook en fijngesneden bieslook met de radijsjes.
  4. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Druppel de olie erover en garneer met de bieslookstengels.

Fris, romig en een tikkeltje pittig: deze tzatziki van radijs brengt een vrolijke lente- of zomersmaak op je bord. Perfect als dip of als frisse begeleiding bij gegrild vlees en aardappelen.

 

Lekker bij gegrild vlees en geroosterde aardappelen, of als dip bij geroosterd pitabrood.

 

door Allerhande