Tzatziki van radijs
Fris, romig en een tikkeltje pittig: deze tzatziki van radijs brengt een vrolijke lente- of zomersmaak op je bord. Perfect als dip of als frisse begeleiding bij gegrild vlees en aardappelen.

Boodschappenlijstje
- 2 bosjes radijs
- ½ busseltje bieslook
- 4 el Griekse yoghurt
- 1 teen knoflook
- 1 el olijfolie extra vierge

Bereiding
- Snijd de radijsjes in reepjes en doe ze in een schaal.
- Snijd de bieslook fijn, maar houd wat stengels achter voor de garnering.
- Meng de yoghurt, knoflook en fijngesneden bieslook met de radijsjes.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Druppel de olie erover en garneer met de bieslookstengels.
Lekker bij gegrild vlees en geroosterde aardappelen, of als dip bij geroosterd pitabrood.
door Allerhande
