Vegetarische pizza met champignons

ingrediënten
  • pizzabodem
  • 1 halve courgette
  • 150 gram kastanje champignons
  • 1 bol mozarella (125 gram)
  • 2 flinke eetlepels tomatensaus, zelfgemaakt of uit een bokaal
  • Olie om in te bakken
  • 1 theelepel Italiaanse kruidenmix (gedroogd)

  •  
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Snijd de courgette en de champignons in plakjes. En bak deze kort in wat olie.
  3. Besmeer de pizzabodems elk met een grote eetlepel tomatensaus.
  4. Verdeel de gebakken champignons en de courgette over beide pizzabodem heen.
  5. Scheur de mozzarella bol in stukken en verdeel over de 2 bodems.
  6. Garneer met de kruidenmix.
  7. Smeer voor een extra knapperige korst de rand in met olijfolie.
  8. Doe de pizza voor 10 minuten in een voorverwarmde oven. Snijd in stukken en smullen maar!

Ook erg lekker met nog wat rucola eroverheen heen.

 

Gebaseerd op Puur Suzanne

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOBOX

Tel. 09 386 98 79
biobox@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook