Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
fotowedstrijd
Menu
Niet leveren in winkel
Uit
Vlindertjes met Chinese kool
ingrediënten
1/2 Chinese kool
400 g nieuwe aardappelen
3-4 teentjes knoflook
zout & peper
300 g volkoren vlindertjes (farfalle)
150 g boter
3 blaadjes salie
75 g geraspte gruyère
nootmuskaat
Bereiding
Snij de Chinese kool in reepjes, schil de aardappelen en snij ze in stukjes.
Pel de knoflook en hak de teentjes fijn.
Kook de aardappelen in water met zout.
Voeg na 5 minuten de vlindertjes en na 10 minuten de Chinese koolreepjes toe.
Fruit de knoflook in de boter en roer er de fijngesneden salie blaadjes door.
Giet de pasta met de groenten af en doe ze in de pan met de boter.
Bestrooi met de kaas en meng alles op een zacht vuur, onder voortdurend roeren, tot de kaas gesmolten is.
Kruid met peper en nootmuskaat en dien op.
chinese kool
aardappel
knoflook
salie
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Actie
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
fotowedstrijd