Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Warme mocktail 'Appelglüh'

Warme mocktail 'Appelglüh'

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 1 liter appelsap
  • 30 g gember
  • 1 peer
  • 7 kaneelstokjes
  • 2 kardemompeulen
  • 1½ el rietsuiker
  • 2 limoen
instructions

Bereiding

  1. Schil en snij de gember en peer in plakjes.
  2. Plet de kardemompeulen. Rasp de zeste van 1 limoen en pers het sap uit van 2 limoenen.
    Giet het appelsap in een kookpot en voeg de gember, plakjes peer, 1 kaneelstokje, kardemom en bruine suiker toe.
  3. Voeg ook het limoensap en de zeste toe.
  4. Warm op en laat 10 minuten trekken zonder te koken.
  5. Je kan de cocktail zeven, maar het hoeft niet. Schenk in (thee)glazen. Serveer met een kaneelstokje in het glas.

Een verwarmende en kruidige traktatie voor koude dagen: deze appel-gembercocktail combineert de zoetheid van appelsap en peer met de pittige kick van gember en het aroma van kaneel en kardemom.

 

Recept door 15 Gram