Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Jouw keuze, vers van ons veld
Filter
Zoek
Filteren
x
Categorie
Vers van ons veld!
Het is bijna pasen!
* Nieuw in de webshop *
Groenten
Aardappelen
Fruit
Dranken
Graanproducten, deegwaren en rijst
Smeersels en broodbeleg
Conserven en bokalen
Zoete knabbels
Zoute knabbels
Smaakmakers, oliën en azijnen
Noten, zaden en peulvruchten
Kruiden
Hoeve-eieren
Bulkproducten
Boxen
Non-food
Zaaigoed moestuin
Bloemen
Producent
De Wassende Maan
Olivovivo (Rafaël en Begona)
Emile Noël
Humus
Aldo Miniaci
Flourpower
Litouwen
't Livinushof
De Levende Aarde / Symorganic
De Trog
Nederland
Frankrijk
Spanje
Italië
Dominicaanse Republiek
Turkije
Peru
België
Burkina Faso
Purfruit
Koen Van Eykeren
Duitsland
Pro Vino Vero
Israël
Biobox
China
Beiderwaen Landbouw CV
Biovalle
Chamrova
Valdibella
Saro Lauria
Groenlof
Horticola Sierra
Il Frutto Permesso
Guadalhorce
Montserrat
Marco Bellomo
Elisur Organic
Noppe-Duyck
Cycle en Terre
Belvas
Luc Staelens
Jesús Villena
Antonio Villodres
la Bio Idea
GreenAge
't Lof der Kruiden
Weleda
Ecotone (Wessanen)
Buiteman
DO-IT
Cidrerie du Léguer
Vitale Rassen
Generous
Luna e Terra
Bel'ei
Dieleman Zeeuwse Bio Groente
Filipijnen
Japan
Gemengde oorsprong
Vietnam
Oekraïne
Hongarije
Pakistan
Indonesië
India
Kazachstan
Uganda
Frambiosa y Besos
Simon Lévelt
Klingele - Chocolates From Heaven
Brinkers Food BV
Lima
De Rit
Maison Herout
Noblesse 1882
Oficina do Paladar
Rude Health
Gumersindo Sánchez
Canada
Herbes del Moli
Elena Cassisi
Zwergenwiese
Meer
Minder
Niet leveren in winkel
Uit
Warme rode koolsalade met kalfslever en appeltjes
ingrediënten
½ halve rode kool
2 appels
100 g boter
2 el bruine suiker
2 el balsamicoazijn
1 el sojasaus
4 plakken kalfslever
2 el vloeibare acacia honing
100 g walnoten
peper en zout
Bereiding
Schaaf de rode kool met een keukenschaaf of de keukenrobot in lange fijne snippers.
Snij de geschilde appels in blokjes.
Verhit de helft van de boter in een grote pan en fruit daarin op hoog vuur de koolsnippers en de appelblokjes.
Bestrooi alles met de bruine suiker, meng goed door en overgiet met de azijn en de sojasaus.
Kruid met peper en zout en laat nog een minuutje bakken.
De kool moet knapperig blijven.
Verhit de rest van de boter in een koekenpan en laat de plakken kalfslever aan alle kanten kleuren.
Kruid met peper en zout en strijk de plakken in met de honing.
Laat nog 2 à 3 minuten bakken (de lever moet binnenin roze blijven).
Verdeel de rode kool met de appeltjes over warme borden, schik er telkens een plak kalfslever op en bestrooi met grof gehakte walnoten.
Versier eventueel met gehakte peterselie.
door Weekend Knack
rode kool
appel
walnoot
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Actie!
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij