Skip to main navigation
Main navigation
biobox
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
Menu
Jouw keuze, vers van ons veld
Filter
Zoek
Filteren
x
Categorie
Vers van ons veld
Tournée Minérale Locale
Groenten
Aardappelen
Fruit
Voorraadkast
Kruiden
Dranken
Bulkproducten
Non-food
Producent
De Wassende Maan
Olivovivo (Rafaël en Begona)
Emile Noël
Jose Antonio
't Livinushof
De Blauwe Spie
De Trog
Nederland
Frankrijk
Spanje
Italië
Dominicaanse Republiek
Turkije
Peru
België
Hebben Dirk
Burkina Faso
Purfruit
Koen Van Eykeren
Duitsland
Pro Vino Vero
Israël
Waalhoekhof (Marc Bleys)
Ivoorkust
Biobox
China
Biovalle
Chamrova
Valdibella
Saro Lauria
Horticola Sierra
Il Frutto Permesso
Guadalhorce
Yogi Tea
Marcello Eberle
Noppe-Duyck
Belvas
Goedinge
la Bio Idea
GreenAge
Gimber
't Lof der Kruiden
Weleda
Buiteman
DO-IT
PickSel (Romain Pedurant)
Cidrerie du Léguer
Luna e Terra
Bel'ei
Zeeuwse Biogroente (Dieleman Bio Groenten)
Lincelam
Filipijnen
Japan
Gemengde oorsprong
Vietnam
Oekraïne
Hongarije
Pakistan
Indonesië
India
Kazachstan
Uganda
Oxfam Fair Trade
Frambiosa y Besos
Jarno Claeys
Simon Lévelt
Klingele - Chocolates From Heaven
Brinkers Food BV
Lima
De Rit
Retebio
Maison Herout
Noblesse 1882
Oficina do Paladar
Rude Health
Canada
Herbes del Moli
Zwergenwiese
Meer
Minder
Acties
10% korting
Niet leveren in winkel
Uit
Witte koolsoep met Indische currypasta
ingrediënten
½ witte kool
2 uitjes
4 à 5 el olijfolie
groenten bouillon naar smaak
peper & zout
1 kl Indische curry pasta
Bereiding
Warm een ketel water op (2 à 3 liter).
Stoof de ui in olijfolie goudbruin, voeg de curry pasta toe en laat even meebakken..
Voeg de witte kool in stukken toe en bak tot het dreigt aan te bakken.
Voeg nu rijkelijk water toe.
Laat in 10 minuten gaar worden.
Voeg groenten bouillon, zwarte peper en een tikkeltje zout toe.
Mix grondig.
witte kool
ajuin
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Actie!
Abonneren
Webshop
FAQ
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij