Wok van koolrabi met kip

Boodschappenlijstje
- 1 ui
- 1 dubbele kipfilet (ca. 250 g)
- 25 g boter of margarine
- 2 koolrabi's
- sap van ½ citroen
- 4 bolletjes gember (op siroop)
- 1 el gembersiroop
- 1 tl bouillonpoeder
- Mihoen
- 1 lente-uitje
- sojasaus
- zout & peper

Bereiding
- Pel en snipper de ui.
- Snij de kipfilet in dunne reepjes.
- Verhit de boter of margarine in een braadpan en fruit de ui.
- Bak de kip reepjes mee.
- Schil intussen de koolrabi's en snij ze in blokjes.
- Snij de gember bolletjes in dunne plakjes.
- Schep koolrabi blokjes, citroensap, gemberplakjes, gembersiroop en bouillonpoeder door de kip reepjes.
- Laat het geheel in een gesloten pan in 10 minuten gaarsmoren.
- Maak ondertussen de mihoen klaar volgens de instructies op de verpakking. Meng de noedels door de schotel.
- Snij intussen het lente-uitje in dunne ringen en schep deze op het laatste moment door de schotel.
- Breng op smaak met sojasaus, zout en peper.