Wortelburger

ingrediënten
  • 12 beschuiten
  • 500 g wortelen
  • 2 lente-uien
  • 5 gedroogde abrikozen
  • 2 eieren
  • 4 el olie (of boter)
  • 1 handje peterselie
  • 1 el dille (gehakt)
  • 1 handje munt
  • peper
  • zout
Bereiding
  1. Kook de wortelen gaar en prak ze met een vork.
  2. Snij de abrikozen en lente-uitjes in kleine stukjes.
  3. Verkruimel de beschuiten en vermeng ze met de eieren. Doe er de wortelen, abrikozen, lente-ui en tuinkruiden bij. Kruid met peper en zout. Kneed een vijftal minuten, tot alles goed vermengd is.
  4. Rol bolletjes van het mengsel en druk ze plat. 
  5. Verhit de olie of boter in een pan en bak de burgers aan beide kanten goudbruin. 

 

door Libelle lekker

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOBOX

Tel. 09 386 98 79
biobox@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook