tips voor een heerlijk duurzaam cadeau

Geschenkmand

Wij stellen met veel plezier een cadeaumand voor je samen. Heb je het graag groot, of liever wat kleiner? Dacht je aan 'Oosters in de keuken', 'Genieten van Weleda', 'Zoet en zalig' of 'Gezond ontbijten'? Wij stemmen jouw cadeaumand graag af op jouw wensen en voorkeuren. Wij hebben manden beschikbaar in de winkel. Je kan ook je eigen mand meebrengen om op te vullen.

Cadeaubon

Laat jij de gelukkige liever zelf kiezen? Onze cadeaubon is hét geknipte biogeschenk! Ze kan gebruikt worden in de biowinkel (opgelet: niet voor bioboxen). Je kiest zelf welke waarde de cadeaubon heeft.

Hoe bestellen?

Een cadeaubon bestellen kan heel eenvoudig online via onderstaand formulier of ter plaatse in de biowinkel.
Ben of was je biobox abonnee en wil je met resterend tegoed een cadeaubon aankopen? Dan dien je deze via de webshop te bestellen (niet via onderstaand formulier).

Indien je online bestelt wordt de bon per post verzonden. Heb je de bon tegen een bepaalde datum nodig, dan dien je rekening te houden met enkele dagen om je bestelling te verwerken en verzenden. Bel ons gerust op 09/386 82 14 om te melden wanneer je de bon nodig hebt.

Een geschenkmand met waarde naar keuze kan je in onze winkel aankopen, of op voorhand bestellen via winkel@dewassendemaan.be of 09/386 82 14.

Ik bestel een cadeaubon

Vul hier het adres in waarnaar de cadeaubon mag verzonden worden.
Vul hier het adres in waarnaar de cadeaubon mag verzonden worden.
Waarde
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Als je klikt op 'Aankopen' kom je automatisch op onze online betaalpagina. Na betaling wordt jouw cadeaubon naar jou verzonden met de post.