VAKANTIEREGELING AFHAALPUNTEN

Veel afhaalpunten sluiten even de deuren tijdens een vakantieperiode. Waar kan jij dan terecht voor je pakket? 
In onderstaand overzicht vind je jouw vervangdepot of -afhaalmoment. 

Is afhaling in het voorgestelde vervangdepot of afhaalmoment niet mogelijk voor jou? Geen probleem. Laat je ons weten waar je die week je pakket wel kan ophalen? Hier vind je een overzicht van al onze afhaalpunten. Indien nodig kan je ook je pakket verschuiven, door anderen laten ophalen, door ons aan een goed doel laten schenken of annuleren. Geef je ons minstens 9 dagen op voorhand een seintje via biopakket@dewassendemaan.be of 09/386.98.79?

Staat jouw afhaalpunt er niet tussen? Dan blijft het net zoals anders de hele vakantie open. Opgelet, sommige depothouders zorgen ervoor dat hun afhaalpunt open blijft (door buren, vrienden, familie,...) ook wanneer zij op vakantie zijn. Hierdoor is het vaak niet mogelijk om ook buiten de afhaaluren je pakket te gaan afhalen. Hou je dus strikt aan de afhaaluren van je depot.

Heb je nog vragen in verband met vakantieregelingen? We helpen je graag verder! Contacteer ons via biopakket@dewassendemaan.be of 09/386.98.79.
 

> Er zijn momenteel geen afhaalpunten met vakantie.

Vervangend afhaalpunt?

We leveren we jouw biopakket tijdens de sluitingsperiode van jouw afhaalpunt automatisch in dit vervangend afhaalpunt. Hou zeker rekening met de afhaaldag en -uren van het vervangpunt. Deze zijn niet noodzakelijk dezelfde als die in jouw gewoonlijke afhaalpunt.

Vervangend afhaalmoment?

Je kan je jouw pakket afhalen tijdens dit vervangend afhaalmoment. Let op: de afhaaldag en -uren van het vervangend afhaalmoment zijn niet noodzakelijk dezelfde als die van jouw gewoonlijk afhaalmoment.

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

Lees hier onze privacyverklaring.

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagram facebook