VAKANTIEREGELING AFHAALPUNTEN

Veel afhaalpunten sluiten even de deuren tijdens een vakantieperiode. Waar kan jij dan terecht voor je biobox? 
In onderstaand overzicht vind je jouw vervangdepot of -afhaalmoment. Opgelet: de afhaaldag en het afhaalmoment van jouw vervangdepot zijn mogelijk anders dan je gewend bent. Gelieve de afhaaluren van jouw vervangdepot te respecteren.

Is afhaling in het voorgestelde afwijkende afhaalregeling of vervangend afhaalpunt niet mogelijk voor jou? Geen probleem. Laat je ons weten waar je die week je biobox wel kan ophalen? Hier vind je een overzicht van al onze afhaalpunten. Indien nodig kan je ook je biobox verschuiven, door anderen laten ophalen, aan een goed doel schenken of annuleren. Geef je ons minstens 9 werkdagen op voorhand een seintje via biobox@dewassendemaan.be of 09/386.98.79?

Staat jouw afhaalpunt er niet tussen? Dan blijft het net zoals anders open. Opgelet, sommige depothouders zorgen ervoor dat hun afhaalpunt open blijft (door buren, vrienden, familie,...) ook wanneer zij op vakantie zijn. Hierdoor is het vaak niet mogelijk om ook buiten de afhaaluren je biobox te gaan afhalen. Hou je dus strikt aan de afhaaluren van je depot.

Heb je nog vragen in verband met de vakantieregeling? We helpen je graag verder! Contacteer ons via biobox@dewassendemaan.be of 09/386.98.79.

 

Gaat jouw afhaalpunt met vakantie?

Plaats

Afhaalpunt

Normale afhaaldag

Week

Datum

Afwijkende afhaalregeling of vervangend afhaalmoment

           (er zijn momenteel geen afhaalpunten met vakantie)

Vervangend afhaalpunt?

We leveren we jouw biobox tijdens de sluitingsperiode van jouw afhaalpunt automatisch in dit vervangend afhaalpunt. Hou zeker rekening met de afhaaldag en -uren van het vervangpunt. Deze zijn niet noodzakelijk dezelfde als die in jouw gewoonlijke afhaalpunt. Gelieve deze te respecteren.

Vervangend afhaalmoment?

Je kan je jouw box afhalen tijdens dit vervangend afhaalmoment. Let op: de afhaaldag en -uren van het vervangend afhaalmoment zijn niet noodzakelijk dezelfde als die van jouw gewoonlijk afhaalmoment. Gelieve deze te respecteren.