De Wassende Maan

WELKOM IN ONZE NIEUWE TIJDELIJKE WINKEL!

De eerste fase van onze verbouwing is klaar. Dat betekent dat je het spiksplinternieuwe winkelgedeelte kan komen ontdekken! We verhuisden heel ons hebben en houden naar deze nieuwe uitbreiding. Loop even rondom ons boerderijgebouw (volg de pijltjes) naar de tijdelijke ingang.

In die tijdelijke compacte winkel krijg je al een sneak peek hoe de volledige vernieuwde winkel er vanaf de zomer zal uitzien. Een ecologische inloopkoelcel, nieuwe broodrekken, een nieuwe diepvries en koelwand,... Kom dat zien.

Vanaf nu verbouwen we onze oude winkelruimte. De verschillende soorten vloertegels, de verouderde elektriciteit en verlichting, de oude kaastoog en enkele muren verdwijnen of worden vervangen. Als alles goed gaat halen we eind juni de wand tussen de twee vernieuwde winkelruimtes weg en kan je voortaan van zoveel meer bio genieten.

Tijdens de werken blijft de winkel zonder hinder en comfortabel OPEN. Welkom!

NIEUWE KOELCEL

Onze kraakverse oogst krijgt een heuse ereplaats in de winkel. De splinternieuwe inloop-koelcel wordt gekoeld met ecologische techniek op CO². Handig én duurzaam.

BROODREKKEN

Kies zelf een brood uit het nieuwe rek. Wil je het snijden aan de broodsnijmachine of neem je het ongesneden mee naar huis? Je hoeft voortaan niet meer te wachten aan de toog om je broodje te bestellen.

KOEL- EN VRIESWAND

In de inloop-koelcel staat de nieuwe koelwand voor alle verpakte zuivel, veggieproducten, broodbeleg,... Om de hoek vind je de nieuwe vrieswand waarin alle diepvriesproducten nu veel mooier uitgestald zijn.

 

De Wassende Maan nieuwe winkel

 

Jouw biowinkel groeit!

De Wassende Maan Voor-Na

 

Wat ooit een boerenopslagplaats was werd pakketten-maak-ruimte en daarna werd het een rommelplaats met leeggoed.... tot we de knoop doorhakten en er een prachtige uitbreiding van onze winkel van maakten. Wat zijn we al trots op deze eerste fase van de verbouwing! Wat een verschil...

 

Welkom om de winkeluitbreiding te komen ontdekken!