De Wassende Maan

WORKSHOP

MINDFUL VORMTEKENEN

DOOR KAYA JAKOVITS

 

Deze workshop is een welgekomen afwisseling op andere mindfulness oefeningen waarbij je lichaam en geest oefent in de kunst van onthaasting. Van harte welkom!

Hoe gaan we te werk?
We onderzoeken de wonderlijke wereld van de vormkracht van planten, kruiden, bloemen en groenten. Wat vertellen de vormen, texturen, kleuren jou? Welk verhaal onthult zich wanneer je tijd neemt om even te zakken? Aan de hand van gerichte oefeningen leer je in contact komen met je eigen lichaam en jouw authentieke ademhaling. Door jezelf af te stemmen op hetgeen je waarneemt leer je diep onthaast verbinden met de deugdzame werking van de natuur. Door middel van kleur en lijn geven we uiting aan jouw waarneming.

Voor wie? 
Voor iedereen met interesse in het onderwerp en zin om mindful naar de wereld rond zich te kijken. Geen voorkennis nodig! Vormtekenen een uitgelezen mindfulness voor iedereen die moeite heeft met ‘stilzitten’, voor wie dikwijls loopt te piekeren, als je gedachten vaak afdwalen of je spanning/onrust in lichaam of geest ervaart. Voel je je niet zo creatief? Geen probleem. Tijdens deze kennismakingssessie gaan we aan de slag met de essentie van het bestuderen van vormkracht en de deugdzame waarde van het creatief leren weergeven. Stapsgewijs help ik je graag op weg naar een ontspannen, niet oordelende wijze van vrije expressie.
 

PRAKTISCH

Wanneer? Zaterdag 25 juni, 13u30 - 16u30
Prijs? 60 euro p.p. (alle materiaal inbegrepen)
Locatie? De Wassende Maan - Beekstraat 35 - Astene

ZIN OM JE IN TE SCHRIJVEN?

Schrijf je in aan de kassa in de winkel of via winkel@dewassendemaan.be
Je plekje is pas gereserveerd na betaling op BE91 9501 7311 0676 (Kaya Jakovits).

Tot dan!

 

ZIN IN MEER?

Heb je de smaak te pakken gekregen? Na de workshop wordt een vervolgreeks georganiseerd. Meer info kan je opvragen bij Kaya via info@dewildetijm.be