Gebakken bloemkool met vis op Oosterse wijze

ingrediënten
  • 1 bloemkool
  • 1 of 2 uien
  • 300 g visfilet (kabeljauw, koolvis,...)
  • 3 el olijfolie
  • knoflook
  • (verse) gember
  • zout & peper
  • 1 tl kurkuma
  • 2 tl koriander
  • 1 tl komijn
  • een snuifje chilipeper
Bereiding
  1. Verdeel de bloemkool in roosjes
  2. Verhit de olijfolie in een wok of grote kom en bak de stukjes op een heet vuur onder voortdurend roeren tot er een bruin randje aan komt.
  3. Zet de gebakken bloemkool opzij en bestrooi met wat zout, peper, kurkuma, koriander, komijn en een weinig chilipeper.
  4. Fruit nu de ui goudgeel en voeg de geraspte gember en look toe.
  5. Voeg de visfilet toe en roerbak circa 5 minuten.
  6. Voeg de bloemkool en een scheutje water toe en laat nog 5 à 10 minuten stoven.
  7. Serveer met couscous.

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook