Gegrilde pijpajuin met romescosaus

ingrediënten
  • 12 dikke lente-uien
  • 4 kleine tomaten
  • 1 teentje look
  • 1 dl olijfolie
  • 2 stukken wit brood
  • zout
  • 125 gr amandelpoeder
  • 1 mespunt cayennepeper
  • 1 th lepel paprikapoeder
  • 2 el rode wijnazijn
Bereiding
  1. Maak de uien schoon en leg ze in een ovenschotel of op een bakplaat. Besprenkel ze met olijfolie en kruid ze met peper en zout. Leg de uien een 15-tal minuten in een oven van 200° of gril ze op de bakplaat.
  2. Mix alle overige ingrediënten voor de saus in de blender. Serveer over de gare uien.

 

door Hannah Dequeker
 

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook