Gevulde tortilla's met spinazie en tomatensaus

ingrediënten

 

voor de tortilla's:

  • 1/2 kg spinazie
  • 1 ui
  • knoflookteentje
  • kruiden
  • 2 tortilla's

voor de saus:

  • 1 ui
  • 1 of 2 tomaten
  • ketchup en smaakmakers
  • gedroogde verse basilicum
  • gemalen Pecorino kaas
Bereiding
  1. Kook de spinazie even op en laat uitlekken in een vergiet.
  2. Druk overtollig vocht weg met een houten lepel.
  3. Meng de massa met gestoofde ui, knoflook en breng op smaak.
  4. Vet een ovenschaal in en zet de oven op 180° C.
  5. Bestrijk de tortilla's met spinazie, rol ze op en leg ze in de schaal.
  6. Bestrooi met pecorinokaas en bak mooi bruin.
  7. Stoof voor de saus de ui en de tomatenstukjes.
  8. Voeg ketchup toe, zout, peper, worcestersaus en gedroogde basilicum.
  9. Voeg eventueel water toe tot sausdikte.
  10. Serveer met de tortilla's en geef salade bij. Zet een schaaltje verse basilicum op tafel of pesto.

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook