Mexicaanse meloen

ingrediënten
  • 1 grote rijpe galia meloen
  • sap van 2 limoenen
  • 60 g verse muntblaadjes
  • 60 g geurige bloemenhoning
Bereiding
  1. Snij de meloen in 6 parten en verwijder de pitjes.
  2. Snij het vlees van de schil los en snijd de parten in.
  3. Zorg ervoor dat de parten aan de onderkant aan elkaar blijven zitten.
  4. Leg ze elk op een dessertbord.
  5. Meng in een pannetje het limoensap met de muntblaadjes en de honing door elkaar en verwarm dit zachtjes.
  6. Druppel, minimaal 2 uur voor het serveren, de honing marinade over de meloen.
  7. Dek de bordjes af en laat de smaken op kamertemperatuur intrekken.

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook