Pebre (Chileense salsa)

ingrediënten
  • 2 tomaten
  • 4 lente-uitjes
  • koriander (blad) 
  • citroenolie
  • Spaanse peper (vers of droog)
  • peper
  • zout
Bereiding
  1. Pel de tomaten en snij ze in kleine blokjes. 
  2. Snijd de lente-uitjes met een deel van de stengel fijn. Snijd de koriander fijn. Spaanse peper naar believen (zonder de pitjes) ook fijn snijden. 
  3. Meng deze ingrediënten, met citroenolie en zout naar smaak, laat rustig een half uurtje staan in de koelkast. 
  4. Opdienen bij barbecue, vlees of vis en geef er wat lekker brood of tortilla's bij.

 

door Jessica
 

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook