Stamppotje van romanesco en koolraap

ingrediënten
  • 1 romanesco, in roosjes
  • 200 gram koolraap (in reepjes verwerkt)
  • 3 kleine aardappels in stukken
  • 2 anjovis filets
  • zout en peper
  • zoute sojasaus
  • uitje gesnipperd
Bereiding
  1. Stoom de roosjes romanesco en de reepjes koolraap  15 minuten tot ze net beetgaar zijn.
  2. Stoom de aardappels 30-35 minuten tot ze gaar zijn.
  3. Fruit het fijngesnipperde uitje tot het licht gekarameliseerd is.
  4. Stamp alles door elkaar, samen met de ansjovis.
  5. Voeg een klein beetje sojasaus toe.
  6. Voeg wat zout en peper toe op smaak, voeg het gefruite uitje toe en dien op.

Biodynamische landbouwcoöperatieve

De Wassende Maan CV
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze

Tel. 09 386 82 14

info@dewassendemaan.be

BTW BE0429.289.336

→ Lees hier onze privacyverklaring.

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW

eurologo

BIOWINKEL

Di t.e.m. Vr     09:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Openingsuren juli en augustus:

Di t.e.m. Vr     10:00 - 18:30
Zat                  09:00 - 16:00

Tel. 09 381 55 40
winkel@dewassendemaan.be

 

BIOPAKKET

Tel. 09 386 98 79
biopakket@dewassendemaan.be

maan logo

 

Volg ons op: instagramfacebook