DE WASSENDE MAAN ... MEER DAN BIO
Een kleurrijk en voedzaam gerecht dat je smaakpapillen zal verwennen. De zoete aardappel wordt perfect gecombineerd met de kruidige kikkererwten, romige avocado-tahinsaus en frisse toppings. Het is een lichte maaltijd die zowel voedzaam als verzadigend is - perfect als snelle lunch of avondeten!
- 20 februari, 2025
Deze pittige, gegrilde zoete aardappel is een heerlijke combinatie van zoet en kruidig, perfect aangevuld met krokante pompoenpitten. Het gerecht is eenvoudig te maken, maar biedt een rijke smaak die zowel als bijgerecht als hoofdgerecht kan dienen
- 16 januari, 2025
Deze miso-gembersaus past ook wonderwel bij tofu, tempeh en winterpompoen. Serveer deze zoete aardappelen met pittige Aziatische groenten of roergebakken paksoi, en misschien sobanoedels of bruine of zwarte rijst.
- 17 december, 2024
Geroosterde zoete aardappel en spruitjes gecombineerd met seitan en een pittige vinaigrette maken dit gerecht tot een echte smaakexplosie. En het is ook nog eens gemakkelijk te bereiden!
- 27 november, 2024
Shakshuka is een populair gerecht uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika, dat vooral bekend staat als ontbijt- of brunchgerecht op basis van eieren. Het woord "shakshuka" betekent letterlijk "een mengelmoes" in het Arabisch, wat het veelzijdige karakter van het gerecht weerspiegelt. Het wordt vaak geserveerd met brood om de heerlijke saus mee op te dippen. Door zijn eenvoud en rijke smaak is het wereldwijd geliefd geworden, met talloze variaties zoals toevoegingen van kaas, groenten of vlees.
- 20 november, 2024
Zoet, aards en een beetje nootachtig, dat is de smaak van aardperen, die mooi blendt met de milde smaak van aardappelen. Voeg daarbij friszoete cherrytomaatjes en lichtzure Griekse Kalamata olijven en je krijgt een ovenschotel met een schitterend smakenpallet.
- 28 augustus, 2024
Een hele simpele, maar bijzonder lekkere en mooie oranje ovenschotel met pompoen, zoete aardappel en wortel.
- 26 augustus, 2024
Deze empanadas zijn een kleine variant op het klassieke Zuid-Amerikaanse gerecht. Of je ze nu warm uit de oven serveert of op kamertemperatuur als een smakelijke snack, deze empanada's zullen zeker indruk maken. Plus ze zijn nog eens leuk om te maken.
- 30 oktober, 2024
Deze zoete-aardappelsalade brengt warmte en smaak op tafel. Geroosterde zoete aardappelen worden gecombineerd met knapperige pecannoten, frisse kruiden en een pittige dressing, geïnspireerd door Ottolenghi. Perfect als bijgerecht of lichte maaltijd, en zowel warm als op kamertemperatuur een echte winnaar.
- 02 januari, 2025