DE WASSENDE MAAN ... MEER DAN BIO
Het minder bekende broertje van de wortelcake maar niet onbemind. Spicy en sweet in één dessert.
- 12 februari, 2025
Dit recept van Ottolenghi brengt pastinaak terug naar de essentie: robuust, aards en vol smaak. Geconfijte en gegrilde pastinaken krijgen een kick van chilipepers, frisse appelciderazijn en een handvol kruiden. Het resultaat? Een ruig en ongecompliceerd gerecht dat perfect past bij een gezellige maaltijd.
- 23 januari, 2025
Dit gerecht combineert de rijke, aardse smaken van gebakken shiitake en pastinaak met de delicate textuur van geblancheerde savooikoolbladeren. De kool wordt gevuld met een romige vulling en geserveerd op een risotto met een verrassende twist van zuurkool. Een verfijnd vegetarisch gerecht dat de seizoensgebonden ingrediënten van het veld in de kijker zet.
- 26 september, 2024
Dit gerecht brengt geroosterde pastinaak samen met romige saliesaus, wat resulteert in een bijzondere smaakervaring. De combinatie van zoetheid en romigheid zorgt voor een interessante mix van smaken en texturen.
- 26 september, 2024
Een heerlijke najaarspasta, naar een recept van Jamie Oliver.
- 27 augustus, 2024