Knapperige polenta ontmoet een frisse palmkool-linzensalade in dit kleurrijke gerecht. De zoete cherry tomaatjes en de pittige dressing maken elke hap verrassend en smaakvol
- 04 september, 2025
Een stoofpotje met karakter: zachte koolraap en stevige palmkool vormen samen een verrassend duo. De zilte olijven en kruidige rozemarijn geven dit gerecht een zuiders tintje, terwijl de zongedroogde tomaatjes zorgen voor een vleugje zoet en kleur.
- 29 augustus, 2025
Ribollita is een klassieke, stevige Toscaanse maaltijdsoep gemaakt met brood en verschillende groenten. Er zijn veel variaties, maar de soep bevat steeds palmkool, cannellinibonen en brood.
- 27 augustus, 2025
De palmkool is van oorsprong een delicatesse uit Italië. In dit gerecht komt de verfijnde en zachte smaak van deze wintergroente prima tot haar recht.
- 28 augustus, 2024
Palmkool, ook wel cavolo nero genoemd, is een typische herfstgroente die perfect past in warme, comfort food-gerechten. Met zijn stevige structuur en licht bittere smaak is het een heerlijke aanvulling op hartige maaltijden.
- 25 september, 2024
Pittige rode rijst, kruidige kaneel en kardemom, geroosterde paddenstoelen en hartige palmkool, allemaal bij elkaar gebracht met een citrus dressing.
- 06 november, 2024