Dit gerecht neemt je mee naar de Aziatische keuken met een hartige mix van mals gebakken rundvlees, knapperige Chinese kool en aromatische paddenstoelen. De combinatie van gember, knoflook en lente-ui zorgt voor een frisse kruidigheid, terwijl oestersaus en sojasaus het geheel een diepe, hartige smaak geven.
- 04 september, 2025
Een kleurrijk en knapperig Aziatisch geïnspireerd gerecht dat snel op tafel staat! Deze tofu met Chinese kool combineert zachte, goudbruine tofublokjes met knapperige groenten, pittige chili en een vleugje balsamico-sojamarinade.
- 04 september, 2025
Een dampende kom waarin oost en west elkaar ontmoeten: stevige kippenbouillon, rijst die zachtjes mee zwemt en een frisse knapper van Chinese kool. De champignons brengen diepgang, de sambal een speels vuurtje.
- 01 september, 2025
Een heerlijk kleurrijk bord vol groenten en romige kokos, met knapperige tofu satés die de smaken van gember, knoflook en sojasaus helemaal hebben opgenomen.
- 29 augustus, 2025
Deze kippensoep met Chinese kool is een voedzame maaltijd, perfect voor een koude dag. Simpel, snel en vol comfort!
- 20 november, 2024
Kruidige omeletreepjes met knapperig gewokte Chinese kool.
- 29 augustus, 2024
Een curry boordevol groenten, kleurrijk en geurig.
- 26 augustus, 2024
Pure eenvoud, pure smaken.
- 29 augustus, 2024
Populaire streetfood in Sri Lanka waarbij roti platbrood wordt versnipperd en vermengd met verscheidene soorten gebakken groenten, met kip en met ei.
- 29 augustus, 2024