











Een frisse, speelse dip die de zon op tafel brengt! Met knapperige koolrabi, broccoli en selder rond een romige cashew-basilicumdip, is dit recept ideaal als aperitief, tussendoortje of lichte starter.
- 07 september, 2025
Een lekker snel en voedzaam gerecht boordevol groenten en knapperige walnoten. Deze broccoli-champignon stir fry is perfect voor een doordeweekse maaltijd vol smaak en textuur, met een romig sausje dat alles samenbrengt.
- 06 september, 2025
Een kom vol groen geluk! Deze broccolisoep is een zachte mix van broccoli, prei en courgette, met een vleugje tijm en romigheid van melk.
- 06 september, 2025
Een frittata is zo’n gerecht dat altijd scoort: eenvoudig, voedzaam en ideaal om restjes groenten in te verwerken. Deze versie met broccoli, zoete aardappel en feta is kruidig, luchtig en verrassend veelzijdig. Perfect voor een snelle doordeweekse maaltijd, maar ook leuk als kleurrijk brunchgerecht.
- 04 september, 2025
Deze groene lentecouscous is een vrolijk bordje lente op je tafel. Met broccoli, koolrabi, jonge bladgroenten en een zoetje van appel en gekarameliseerde amandelen krijg je een salade die zowel vullend als licht aanvoelt.
- 04 september, 2025
Een kleurrijke kom vol herfstgeluk: knapperige spruitjes, geroosterde pompoen en venkel, zoete biet en het romige zoutje van feta. Afgewerkt met geroosterde hazelnoten en een kruidig yoghurtsausje wordt dit slaatje warm, vullend én fris tegelijk.
- 03 september, 2025
Fris, groen en boordevol pit. Deze veggie noodle bowl zit vol knapperige groenten, romige avocado en een frisse dressing met een Aziatische twist.
- 01 september, 2025
Een heerlijk kleurrijk bord vol groenten en romige kokos, met knapperige tofu satés die de smaken van gember, knoflook en sojasaus helemaal hebben opgenomen.
- 29 augustus, 2025
Een bord vol kleur, structuur en zachte smaken: deze quinoa-salade met broccoli, spinazie en zelfgemaakte pesto nodigt uit tot traag genieten. Een eenvoudige bereiding, voedzaam en licht, perfect voor een middag waarop je lichaam vraagt om iets puurs.
- 06 augustus, 2025
General Tso's Chicken, waar dit recept op is geïnspireerd, werd in de jaren 1950 gecreëerd door chef Pang Chang-kuei. Toen Pang later naar New York verhuisde en zijn eerste restaurant opende werd het zoete, pittige en hartige gerecht razend populair en een echte klassieker. Kook zelf de vegan variant. De basis een combinatie van tofu, dat goudbruin wordt gebakken of gefrituurd, en een zoet-pittige saus met sojasaus, azijn, suiker en knoflook. Het wordt vaak geserveerd met rijst en groenten. Boordevol smaak en proteïnen en staat binnen 30 minuten op tafel!
- 08 januari, 2025
Noedels, krokant gebakken scampi en verschillende groenten, bereid in de wok en op smaak gebracht met Oosterse kruiden en specerijen.
- 29 augustus, 2024
Een frisse veganschotel van courgetteslierten met broccoliroosjes in een romige saus op basis van cashewnoten.
- 14 november, 2024